Onze volautomatische polymeer bereidingsunits zijn compact, duurzaam en efficiënt. Wij vervaardigen en leveren in eigen beheer Polymeer aanmaak systemen. Een Taneco Polymeerunit is beschikbaar in verschillende capaciteiten en kan geheel naar klantwens worden geproduceerd.

Een Taneco Polymeerunit wordt ingezet voor de aanmaak van een polymeerconcentratie vanaf 0,1%. De units worden geheel binnenhuis gemaakt en kunnen worden gefabriceerd in de materialen Polypropyleen of HDPE. Onze Polymeerunit zijn beschikbaar met een inhoud vanaf 500 tot 5000 liter, voor zowel de aanmaak met poeder als aanmaak in vloeibare vorm. Polymeer wordt toegevoegd aan slibwater om het vuil te laten vlokken, waardoor het in een verder proces van vloeibaar te scheiden is.

Een Taneco Polymeerunit wordt geleverd als een stand-alone systeem en bestaat uit minimaal 2 compartimenten: een inverteerkamer en een rijpings-/ doseringskamer. Daarnaast is de standaard unit voorzien van een mixer, automatische poeder aanvoer en een niveaumeter. Overigens kan een Polymeerunit van Taneco geheel naar klantwens worden geproduceerd en bieden wij de mogelijkheid om lekbakken, pompen of andere klantwensen toe te voegen.

Onze vier types standaard polymeer units:
– 3 kamer poeder aanmaak unit
– 2 kamer poeder aanmaak unit
– 2 kamer vloeibare aanmaak unit
– 1 kamer vloeibare aanmaak unit

 

Onze producten

TANECO Polymeerunits

Taneco BV is wereldwijd uniek op het gebied van het produceren van duurzame en efficiënte installaties.

Bekijk onze projecten