Taneco is gespecialiseerd in bandfilterpersen, decanters, bandindikkers, waterzuiveringsinstallaties, zeef- & scheidingstechnieken en polymeer systemen. Wij streven naar een perfecte service en bieden een breed scala aan oplossingen en gespecialiseerde diensten op het gebied van service en revisie, waarbij wij er voortdurend naar streven om diverse risico’s te minimaliseren.

Ons ontstaan

Waar Taneco B.V. sinds 2015 officieel bestaat, is de basis van het werken in de waterzuiveringswereld ruim 22 jaar geleden gelegd. Eigenaar Wim Zwart begon toentertijd als service engineer in de waterzuiveringswereld. Hier opvolgend is Twister Milieu ontstaan, waar eerst de focus op het verlenen van service aan installaties lag, leverde Twister Milieu ook machines en installaties voor het indikken van rioolwater slib. In 2008 richtte Twister Milieu zich op het zuiveren van afvalwater afkomstig van wasprocessen in de aardappelverwerkende industrie.  Zo werd de allereerste waswaterzuivering door Twister Milieu geïnstalleerd bij Aviko in Steenderen. Na enkele naamsveranderingen en samenwerkingen is uiteindelijk Taneco B.V. ontstaan.

Duurzaam

We leven in een wereld waar waterschaarste iedere dag toeneemt. Om ervoor te zorgen dat men generaties later nog gebruik kan maken van alle mogelijkheden waar wij nu de beschikking over hebben, is water één van de belangrijkste levensmiddelen waar we zuinig op moeten zijn. Onze missie is om het onnodig gebruik van water dusdanig te reduceren, dat bedrijven voornamelijk gebruikmaken van eigen, gerecycled water.

Innovatief

Slibverwerking en waterbehandeling is onze business en onze passie. De vele verschillende configuraties en waarden in water en slib maken elk project uniek. Taneco kijkt met bedrijven mee om de optimale oplossing te vinden om op een financieel verantwoorde manier duurzaam met water om te gaan. Wij zijn altijd vooruitstrevend en op zoek naar de nieuwste mogelijkheden binnen onze branche.

Oplossingsgericht

Taneco ondersteunt de klant in het gehele proces, vanaf de engineering tot en met de oplevering. Op onze werkplaats in Winterswijk is een uitgebreid machinepark aanwezig waarmee wij onderdelen zoals kunststof buffertanks, machines en andere op maat gemaakte producten produceren, in verschillende soorten kunststof. Tevens vindt de engineering in huis plaats waardoor we altijd snel en gericht oplossingen kunnen bieden.