De Bandindikker Plus: een effectieve en financieel aantrekkelijke wijze om slib tot een stapelbaar product te ontwateren en in te dikken. De Bandindikker Plus wordt geproduceerd in het materiaal Polypropyleen, een corrosie- en chemisch bestendig materiaal dat weinig slijtage ervaart. Wij zijn wereldwijd uniek in het produceren van duurzame en efficiënte bandindikkers. Het ontwerp, de engineering en vervaardiging van de bandindikker wordt geheel door ons uitgevoerd.

De Bandindikker Plus is een eigen ontwerp en komt voort uit de vraag van klanten uit de industriële sector. Het slib dat van een normale bandindikker komt is vaak te nat om af te voeren en de keuze voor een decanter of zeefbandpers betekent een fikse stijging van de investering. Wij ontwikkelden dé ideale oplossing om het slib in te dikken tot een stapelbaar product.

Naast de basisfunctionaliteiten van een normale bandindikker, zorgt onze Bandindikker Plus voor een extra persing van het slib en voor betere ontwatering. De persing in de Plus-module wordt gecreëerd door de persband die zich aan het eind van de machine bevindt en kan het slib tot wel 35% droge stof ontwateren. De Bandindikker Plus is beschikbaar in verschillende capaciteiten, variërend van 20 m3/h tot 80 m3/h.

 

Onze producten

TANECO BANDINDIKKER PLUS

Taneco BV is wereldwijd uniek op het gebied van het produceren van duurzame en efficiënte bandindikkers.

Bekijk onze projecten